TERMENI SI CONDITII

Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

 

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.pol-grigorescu.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Policlinicii Grigorescu. Materialele publicate și conținutul www.pol-grigorescu.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

Policlinica Grigorescu nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.pol-grigorescu.ro. Policlinica Grigorescu își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și continutul www.pol-grigorescu.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Policlinica Grigorescu nu este responsabilă de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din site și pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalități de orice fel ale www.pol-grigorescu.ro.

 

Derma on-line

Consultanța on-line furnizează informații generale pentru înțelegerea stării de sănătate a pacientului, în funcție de informațiile furnizate. Aceasta nu este similară consultațiilor dermatologice oferite în policlinică, având caracter educativ și orientativ și se oferă la cererea expresă a pacietului. Un diagnostic medical necesită consultarea în persoană a unui medic de specialitate. Recomandările oferite prin această secțiune trebuie discutate cu medicul dumneavoastră, autorii secțiunii neputînd fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu de nicio natură.

Consilierea on-line are un caracter limitat, neputându-se elibera acte medicale pentru absența la locul de muncă, atestate medicale, etc.

Utilizarea consultanței on-line pentru minori se va face numai prin intermediul părintelui sau tutorelui legal, conform legislației în vigoare.

În cazul în care este necesară o soluționare pe termen mai lung decât cel oferit (24 h lucrătoare) vă asumați anticipat acest lucru. Policlinica Grigorescu nu restituie plățile efectuate pentru răspunsurile transmise prin secțiunea Derma on-line, indiferent de situație. Solicitările de servicii de consultanță on-line care nu întrunesc toate condițiile necesare (informații insuficiente, poze neclare, afecțiuni care necesită investigații precise) nu vor fi acceptate pentru rezolvare și nici la plată.

www.pol-grigorescu.ro utilizeaza sisteme sigure de plată prin furnizori de servicii de plata și nu stochează datele cardului tău bancar sau alte detalii de plată. Deși facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, nu putem fi răspunzători pentru încălcarea securității de către terți și nu putem fi trași la răspundere pentru utilizarea abuzivă de către aceștia a sistemului de plăți.

 

Funcționare site

Policlinica Grigorescu nu este răspunzătoare pentru întreruperea funcționării site-ului, nu garantează continuitatea serviciilor ca urmare a unor situații neprevăzute (căderi de current, defecțiuni rețea sau echipamente, cazuri de forță majoră).

Policlinica Grigorescu nu este responsabilă de accesarea site-ului de către minori și nu furnizează informații cu bună știință acestora.

Policlinica Grigorescu nu este răspunzătoare pentru eventualele erori apărute pe site și este liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

 

Contact

medic de familie

Adresa

Str. Ștefan Mora nr. 1, ap. 2
400295, Cluj-Napoca

Scrie-ne acum

5 + 4 =

Social media

Poți urmări mai ușor noutățile
Policlinicii Grigorescu urmărindu-ne și pe facebook