Nou: Tratamente IPL, laser

2011-01-03

Incepand cu data de 03.01.20011, pacientii Policlinicii Grigorescu pot beneficia de tratamente cu IPL si laser.

Tehnicile IPL(intense pulsed light) si laser sunt unele dintre cele mai promitatoare tehnologii in estetica medicala.
Aceste tehnici au aplicatii multiple. Pot fi folosite pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare definitiva), pentru tratarea acneei, a leziunilor pigmentare sau leziunilor vasculare , cuperoza, rozacee, venectazii (pana la 4 mm diametru) angioame , in tratamentele antiaging (photo rejuvenation).

Avantajele tratamentului cu IPL si laser:
Utilizarea aparatului de IPL si laser este este o procedura nedureroasa! Este minim invaziva si nu prezinta risc de infectie. Nu necesita foarte multe precautii, cea mai importanta fiind folosirea unor creme fotoprotectoare in cazul expunerii la soare inainte si dupa tratament.

In cadrul Policlinicii Grigorescu se utilizeaza o tehnologie americana inovativa- Cutera, care foloseste lumina "inteligenta" a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentului dumneavoastra in deplina siguranta. Tratamentele non-invazive sunt sigure si eficace pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex. Laserul NdYAG
Cutera permite obtinerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar si cea bronzata sau inchisa la culoare: epilare laser, rejuvenare si dilatatii venoase, hemangioame. Picioarele dumneavoastra vor redeveni frumoase si orice urma de vinisoare se vor estompa cu succes, gratie laserului Nd Yag Cutera. Principiul metodei este fototermoliza selectiva a vasului, fara afectarea tesutului inconjurator.
Fasciculul laser traverseaza pielea si termocoaguleaza vasul care, golit de sange, nu mai este vizibil.

Sistemul IPL (LimeLight,AcuTip) are sistem de racire integrat si inlatura leziunile pigmentare (petele maronii si hemangioamele) fara disconfort si riscuri. Sistemul de racire eficient si monitorizarea fiecarui puls in "real time" asigura obtinerea celor mai bune rezultate si confortul pacientului in deplina siguranta. Multiplele tehnologii integrate, care actioneaza sinergic, permit o gama larga de tratamente estetice cu rezultate exceptionale in doar 3-4 sedinte.

Va asteptam la consultatie pentru a stabili impreuna cu specialistul nostru dermatolog pachete de tratamente de rejuvenare adaptate imperfectiunilor pielii dumneavoastra.

2017-09-11
2015-05-27
2015-03-16
2014-07-08
2014-05-28
2014-04-09
2014-01-17
2013-04-22
2012-04-02
2011-01-03
Cautare pe site:
cauta informatiile dorite in baza de date
 
Stiri si noutati:
 
Noutati prin email:
Abonandu-va la newsletter-ul nostru puteti primi detalii despre ultimele noutati sau ultimele servicii oferite