Despre Noi
MEREU ATENTI LA SANATATEA TA!!

Policlinica GRIGORESCU are un istoric de aproape douazeci de ani, fiind a doua institutie medicala privata de acest fel din Cluj-Napoca.

In toti acesti ani ea a stat in locatia initiala str. Stefan Mora 1 din mijlocul Cartierului Grigorescu, aproape de pacientii ei fideli.
Personalul  cu inalte calificari profesionale, dublat de aparatura performanta s-a straduit si se straduieste in continuare sa vina in intimpinarea asteptarilor si necesitatile pacientului. Acesta fiind si motto-ul nostru "Mereu atenti la sanatatea ta!".

Pentru diagnostice fidele si realiste, de la inceput Policlinica GRIGORESCU a inteles necesitatea prezentei in cadrul ei a unui laborator performant. 

Prin urmare, familiei Prof. dr Sasca Constantin si Nadia i-a revenit atat cinstea cat si raspunderea nasterii acestui proiect ambitios : un laborator performant prin diagnostic si in primul rind prin CALITATE. Incet si cu rabdare acest laborator s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a inglobat in cadrul lui si alte nume cu care ne mindrim si in ziua de astazi : Conf dr Brudasca Ioana, Biolog Cucuianu Felicia, Chimist Macarovici Rodica, Medic Primar de Laborator dr. Manu Cristina si multi altii ...

Primul pas in rezolvarea problemelor de sanatate curente si cronice ale pacientilor din Cartierul Grigorescu a fost in 1999 prin contractarea cu CAS Cluj a serviciilor Medicinei de Familie reprezentata de Medic Primar MG Dr. Puia Sorin.
Tot in sprijinul pacientului, in anul 2003 Policlinica GRIGORESCU incheie contractul cu CAS Cluj pentru Ambulatorul de Specialitate – Analize de Laborator.

In anul 2003 deschide un nou Punct de Lucru si de Recoltare in Cartierul Manastur pe str. Calea Manastur nr.97 .
In anul 2005 incepe colaborarea cu Clinica Medisprof si isi deschide in cadrul acesteia cel de al treilea Punct de Recoltare, in zona industriala Clujana.
In anul 2006 deschide cel de al patrulea Punct de Recoltare in incinta Asociatiei Medicilor de Familie de pe Bizusa nr.9, Cartierul Gheorgheni, unde a functionat pe parcursul a trei ani.
In anul 2011 deschide cel de al cincelea Punct de Recoltare in cadrul Centrului Medical Marasti, unde a functionat mai mult de un an.
In anul 2012 in ideea diversificarii si optimizarii serviciilor de laborator si nu numai, doi prieteni vechi au hotarit fuzionarea laboratoarelor lor:
Laboratorul Policlinicii Grigorescu si Laboratorul Hiperdia s-au unit conform proverbului romanesc : “unde-s doi puterea creste“.
In urma fuzionarii, atat personalul cat si aparatura Policlinicii Grigorescu s-a mutat la noul sediu din str. Republicii nr.105A in cladirea clinicii LukMed.

Stiri si noutati:
 
Cautare pe site:
cauta informatiile dorite in baza de date
 
Noutati prin email:
Abonandu-va la newsletter-ul nostru puteti primi detalii despre ultimele noutati sau ultimele servicii oferite